Cauta ce-ti place..

miercuri, 15 februarie 2012

Curs de dans

                                                      Inscrieri la cursuri de dans

        E de departe cel mai important eveniment din viata ta. Si, mai mult decat in orice alta zi, la nunta ta iti doresti sa stralucesti, sa nu iti tremure genunchii privind in jurul tau si mai ales, sa nu iti calci partenerul pe picioare. De aceea, te invitam sa te inscrii la cursuri de dans speciale create de Scoala de dans Diva Dance pentru a raspunde nevoilor tale in aceasta zi ata de speciala.
        Suntem mandri ca pana in prezent, zeci de cupluri si-au inceput viata impreuna in pasi de dans, ca urmare a lectiilor pe care le-au luat la Scoala de dans Diva Dance.
        Experienta ne-a aratat ca in general, 4-5 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si de a va descurca mai mult decat onorabil pe ringul de dans, insa totul depinde de fiecare pereche in parte si in special, de determinarea fiecaruia. Ceea ce ramane constant este scopul nostru comun, acela de a va invata sa dansati in cel mai scurt timp, intr-o atmosfera degajata si intr-o sala care va este in totalitate pusa la dispozitie, cu o echipa de profesionisti atenti si implicati.



Contact:
Ludmila&Florin Giura-0726 523 563

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu